INCIDENT NA TRENINGU

Princ nakon svađe s Perasovićem odlazi iz Cibone

20.01.2010 u 09:14

Bionic
Reading

Idila u Ciboni, ako se to može uopće tako nazvati u situaciji kad nema novaca, nije dugo trajala. Naime, nakon svađe na treningu između Perasovića i Vedrana Princa, potonji je odlučio napustiti klub

Vedran Princ, kako sada stvari stoje, napustit će Cibonu nakon što se u ponedjeljak verbalno sukobio s trenerom Perasovićem. Princ je ranije napustio trening, a iako se očekivalo da će se tenzije smiriti, branič Cibone očito nije mogao prijeći preko svega, te je odlučio aktivirati raskid ugovora. Budući da, kao ni ostatak momčadi, nije plaćen već duže vrijeme, od kluba će dobiti ispisnicu bez problema, no prijelazni rok je završen.

Trener Perasović je nakon saznanja da je ostao bez vrijednog igrača objasnio što se dogodilo na treningu.

'Nisam potjerao Princa. Meni je žao što je odlučio otići. Mislim da između nas nije bilo ništa dramatično, odbacujem spekulacije da sam vrijeđao Princa, kao i to da mi ne treba. Ja sam mu zamjerio nakon jedne akcije, a on mi je nešto drsko uzvratio, očito iznerviran, i ja sam mu nakon toga kazao: Takav mi ne trebaš. Svjestan sam da nisam trener koji je lak za igrače, ali isto tako ova epizoda nije bila dramatična. Ako je Princ zatražio raskid, onda je to to. Žao mi je jer ponavljam, riječ je o jednom krasnom momku, šteta zbog svega', kazao je Perasović za Sportske novosti.