NOVI IZAZOV

Prije sudara s 'furijom' emotivna poruka i molba HNS-a

21.06.2016 u 12:56

  • +9

Sjajna atmosfera među hrvatskim i španjolskim navijačima uoči sutrašnje utakmice

Izvor: Reuters / Autor: Sanjin Strukić

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez je putem svoje službene web stranice pozvao hrvatske navijače da korektnim navijanjem daju podršku reprezentaciji na večerašnjem susretu protiv Španjolske (21 sat)

Poruku HNS-a prenosimo u cijelosti:

'Dragi navijači, u ime Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu Eura.

Zbog strožih kontrola ulaska u odnosu na utakmice u Parizu i Saint-Etienneu, molimo sve navijače da na stadion u Bordeauxu dođu na vrijeme - najkasnije tri sata prije početka utakmice - kako bi mogli pravovremeno ući na stadion te izbjeći gužve uoči samog početka utakmice.

Također, ne zaboravite osobne dokumente radi uspoređivanja istovjetnosti podataka na ulaznicama s osobnim podacima.

Navijače hrvatske reprezentacije ovim putem molimo da se ne koriste nasiljem u slučaju eventualnih huliganskih izgreda već da u takvoj situaciji ostave dovoljno prostora sigurnosnim službama da nesmetano postupaju prema izgrednicima.

Danas nas čeka novi izazov te Vas pozivamo da još jednom na fer i korektan način bodrite Hrvatsku do uspjeha. Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije.
Budimo ponosni navijači Hrvatske!'

Inače, krenule su priče o prekidu u Bordeauxu, gdje huligani navodno spremaju nov napad, opet su podigle tenzije tako da se o nogometu sve manje govori o čemu više čitajte OVDJE.