NIŠTA OD PRILIKE

Prije manje od dva tjedna briljirao je u dresu Dinama i zabio tri gola u jednoj utakmici, a u Maksimiru su ga se opet odrekli i pojačali konkurenciju u HT Prvoj ligi

06.10.2020 u 19:14

Bionic
Reading

Rijeka se nastavlja pojačavati igračima iz Dinamove svlačionice, a na Rujevicu je na jednogodišnju posudbu stigao Luka Menalo (24)

Riječki prvoligaš napravio je malu senzaciju i izborio plasman u skupine Europske lige pa je uprava krenula s jačanjem igračkog kadra, a u ofenzivnom dijelu klub s Kvarnera pomoć je dobio od konkurenta iz HT Prve lige Dinama.

Prvo je u svlačionicu iz Maksimirske 128 stigao Sandro Kulenović, a danas je sve dogovoreno s još jednim ofenzivcem Lukom Menalom koji je također došao na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora (ili produljenje posudbe).

Riječ je o povremenom reprezentativcu BiH koji je prošlu sezonu odradio u ljubljanskoj Olimpiji, a ove je u dresu Dinama odigrao tek 11 minuta u prvenstvu protiv Lokomotive, ali je briljirao u šesnaestini finala Kupa kod Ferdinadovca kada je zabio tri pogotka.

Menalo je u Dinamu od 2018. godine gdje je došao iz Širokog Brijega za 400 tisuća eura, a ugovor s 'modrima' ga veže do ljeta 2023.

U zagrebačkom klubu su opet procijenili da bolje ovog 24-godišnjaka pošalju na posudbu, jer bi kod Zorana Mamića bio daleko od minutaže.

  • +14
Hrvatski kup, NK Ferdinandovac - GNK Dinamo, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL