OSOKOLJENI 'ĐETIĆI'

Preporod Crne Gore pod Kranjčarovim vodstvom

09.10.2010 u 12:27

Bionic
Reading

Hrvatski stručnjak Zlatko Kranjčar na klupi Crne Gore doživljava velike trenutke. Nakon tri odigrana kola kvalifikacija Cicini 'đetići' drže prvo mjesto s maksimalnim brojem bodova. Sada je pred njima gostovanje u Engleskoj, a Kranjčar tvrdi – i u Londonu ćemo pokazati da Crna Gora ima kvalitetu

U petak su u Podgorici Zlatko Kranjčar i njegovi izabranici bacili Crnu Goru u trans. Golom Vučinića u 67. minuti Crnogorci su slavili

s 1:0 i tako došli do treće pojede u nizu. Naravno da je izbornik Kranjčar nakon svega isijavao zadovoljstvo i ponos učinjenim, no sada tvrdi da je upravo njegova selekcija glavni kandidat za drugo mjesto u skupini.

'Crna Gora se potvrdila i dokazala da ima kvalitetu te da pobjede nad Walesom i Bugarskom nisu bile slučajnost. Sada smo favoriti za poziciju broj dva u skupini. Igrači su prihvatili moju viziju i želju te na najbolji način to odradili. Švicarska je izuzetno jaka, a da smo bili koncentriraniji, pobjeda bi bila i uvjerljivija', kazao je Kranjčar, pred kojim je novi izazov – Engleska u Londonu.

'Ako Englezi neće biti na svom nivou, mi ćemo znati iskoristiti njihove pogreške. Nismo opterećeni utakmicom, ali u London ne idemo u šoping, već pokazati da imamo kvalitetu', završio je Cico.