IZNENAĐENJE

Preokret u Barci: Titule zadržale trenera i brazilsku zvijezdu!

09.06.2015 u 17:07

Bionic
Reading

Brazilski reprezentativac Dani Alves produžio je ugovor sa Barcelonom do 2017. godine, priopćeno je iz uprave Barcelone. Španjolski mediji također javljaju kako će i trener Luis Enrique nastaviti i sljedeće sezone svoj posao...

Iako je u više navrata izjavljivao da odlazi iz redova novog europskoga prvaka Alves je ipak odlučio da ostati i produžiti ugovor s Barcelonom za još dvije godine. Za 32-godišnjeg Alvesa su se interesirali Milan i Manchester United, no desni branič će i dalje biti jedan od važnijih igrača momčadi Luisa Enriquea, za koju je ove sezone odigrao 46 utakmica.

Brazilac je u Barcelonu došao 2008. godine iz Seville za 35 milijuna eura, a u sedam sezona provedenih u Barceloni osvojio je čak 19 trofeja.

Jednako važan za klub je i ostanak trenera, što potvrđuju španjolski mediji. Luis Enrique svojim je izjavama najavljivao mogući odlazak nakon trostruke krune, pisalo se o lošem odnosu s Messjem unatoč trofejima, no na kraju ga je predsjednik Bartomeu uvjerio da ostane i produžio je ugovor do 2017. godine.