NE MOŽE...

Prekriženi Mamić opet zabranjen na Maksimiru

03.03.2014 u 15:37

Bionic
Reading

Tijekom nedjeljnog dvoboja MAXtv Prve lige između Dinama i Lokomotive na Maksimiru klub domaćin ponovno je aktivirao odluku po kojoj su obilježja s prekriženim Zdravkom Mamićem uveden u domenu 'transparenata uvredljivog sadržaja'

Kišna zagrebačka nedjelja zaogrnula je navijače (većina od gotovo tisuću gledatelja okupilo se u sektoru BBB-a na istočnoj tribini) u nepromočive jakne, a ispod jedne od njih osiguranje je pronašlo majicu s prekriženim Zdravkom Mamićem i pojedincu je, unatoč kupljenoj ulaznici, bio zabranjen ulaz na stadion.

Kako tportal.hr doznaje s tribine je instantno kontaktiran Dinamov povjerenik za sigurnost Krešimir Antolić koji je potvrdio kako se s tim majicama ponovno ne smije na stadion. Prvo je govorio o 'pravomoćnoj presudi koja podržava njegovu odluku,' a zatim prilagodio priču te rekao.

'Prema Uefinom pravilniku mi tu sliku smatramo uvredljivom, stoga je u klubu tretiramo na taj način. Smatram da imam sve ovlasti za donošenje takve odluke, a ako netko misli da je oštećen neka pošalje dopis u klub,' rekao je u vrijeme utakmice Antolić.

Sličan pokušaj zabrane u Dinamu su pokušali uvesti i tijekom listopada prošle godine, no pravne temelje nisu imali i ta prva zabrana bila je kratkoga vijeka.