ČEKA SE I NJEGOV DEMANTI

Prekrasna Aida tvrdi: Nisam se seksala s Özilom

12.09.2013 u 09:57

Bionic
Reading

Prelazak odličnog nogometaša Mesuta Özila, koji je otišao iz madridskog Reala u londonski Arsenal, popraćen je i pričom o velikoj aferi njemačkog nogometaša

Tako je El Mundo Deportivo objavio da je Real prodao njemačkog reprezentativca zbog njegove zaluđenosti Venezuelankom Aidom Yespice (31), televizijskom voditeljicom i modelom.

Neimenovani izvor tvrdi da je Özil bio toliko lud za njom da je svakoga tjedna putovao u Milan i Pariz kako bi se viđao s njom te da je svaka dva tjedna iznajmljivao privatni zrakoplov za 18 tisuća eura.

No oglasila se i 'prozvana' Aida Yespica.

'Poznajem Özila. Upoznali smo se prije dvije godine u noćnom klubu u Madridu, ali ja nemam ništa s njegovim odlaskom iz Reala. Nikada nismo imali seksualni odnos', rekla je Aida.

'Istina je da smo razmijenili brojeve. Jedne noći me nazvao i rekao: 'Ja sam u Milanu, hoćeš li da se vidimo?' Izašli smo, otišli smo na večeru i nismo se skrivali od paparazza. Nikada nismo bili više od prijatelja. Nismo bili u vezi, jer je Özil mlađi i niži od mene. Nemam njegov novi broj. Nadam se da će i on demantirati trač da smo imali seksualne odnose, jer bi to bio gospodski potez', zaključila je bivša miss Venezuele.