ljubavi je kraj

Predsjednik Reala zbog Modrića napao Ancelottija; sad je jasno da 'kraljevi' više ne računaju na kapetana Vatrenih

07.03.2023 u 14:26

Bionic
Reading

Real Madrid je u nedjelju u 24. kolu španjolskog prvenstva remizirao 0:0 u gostima kod Betisa te 'kraljevi' sad za vodećom Barcelonom zaostaju devet bodova. Utakmicu je u Sevilli pratio i predsjednik Reala Florentino Perez te se nakon susreta spustio u svlačionicu. Bio je strašno ljutit

Real Madrid je ovim remijem praktički izgubio bitku s Barcelonom koja na vrhu prvenstvene ljestvice, 14 kola prije kraja sezone, ima velikih devet bodova prednosti.

>> Luka Modrić šokiran ultimatumom Real Madrida; ovo je podla ucjena na koju kapetan 'vatrenih' sigurno neće pristati

I teško da će ih samo tako ispustiti.

A Real je u evidentnoj krizi, 'kraljevi' su tri utakmice bez pobjede - prvo su remizirali 1:1 u gradskom derbiju s Atleticom, potom ih je u prvoj utakmici polufinala Kupu kralja Barca na Santiago Bernabeu pobijedila 1:0, te su za kraj remizirali 0:0 s Betisom u Sevilli.

Sve je to strašno razbjesnilo predsjednika Florentina Pereza koji se nakon utakmice spustio podno tribina stadiona Benito Villamarín te ušao u svlačionicu 'kraljeva'!

Prvo se Perez kratko obratio igračima, a onda je na 'informativni' razgovor 'priveo' trenera Carla Ancelottija!

Španjolski mediji tvrde kako ljutiti Perez za seriju loših rezultata krivi isključivo Ancelottija te mu je odlučio 'zaprijetiti' i podijeliti nekoliko 'savjeta' vezanih uz budućnost. Navodno Perez insistira na tome da veterani Luka Modrić i Toni Kroos igraju puno manje, a da priliku na terenu dobiju mlađi igrači Dani Ceballos i Marco Asensio!

Perez želi da se momčad Reala počne privikavati na život bez Modrića i Kroosa koji će se uskoro ili igrački umiroviti ili napustiti klub! Koliko je to za sve bolna spoznaja, to je jednostavno činjenica i realnost. A Perez nema milosti jer treba misliti na budućnost kluba, a u te se planove Modrić i Kroos jednostavno više ne uklapaju. Da, 'kraljevi' više ne računaju na kapetana 'vatrenih', tako je to...

Problem? U činjenici da Ancelotti i dalje ustraje u svojim planovima, a to je da su Modrić i Kroos nezamjenjivi u početnih 11 Reala. Hrvat i Nijemac za Ancelottija su i dalje ključni za igru momčadi 'kraljeva', nema namjeru odreći ih se u samoj završnici sezone.

  • +10
Real - Barcelona (prva utakmica polufinala Kupa kralja) Izvor: EPA / Autor: KIKO HUESCA

Pred Realom su uoči reprezentativne stanke tri važne utakmice - u prvenstvu dočekuju Espanyol koji je na Santiago Bernabeu slavio još tamo 1996. godine, a onda slijedi prava poslastica. U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Real dočekuje Liverpool kojeg su 'kraljevi' na Anfieldu u prvoj utakmici demolirali 5:2. Za kraj će, netom prije odlaska na stanku, Real igrati možda i najvažniju utakmicu - novi El Clasico.

'Kraljevi' u 26. kolu španjolskog prvenstva gostuju na Nou Campu! Utakmica se igra u nedjelju, 21. ožujka i to je praktički posljednja prilika da Real, ako pobijedi, ostane u barem teoretskoj igri za naslov prvaka.

Pitanje je samo hoće li Carlo Ancelotti poslušati predsjednika Florentina Pereza ili će nastaviti po svome, s Modrićem i Kroosom u naslovnim ulogama...