baš ih je ponizio

Bijesni trener Manchester Uniteda brutalno je kaznio svoje igrače nakon 7:0 poraza kod Liverpoola; ovo će zapamtiti

07.03.2023 u 10:06

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Uniteda u nedjelju su doživjeli povijesni debakl u najvećem engleskom derbiju, na Anfieldu su od Liverpoola izgubili čak 7:0, a nakon utakmice ih je trener Erik ten Hag na originalan način odlučio kazniti

Bilo je to povijesno poniženje za 'crvene vragove', Liverpool ih je na Anfieldu razbio čak 7:0, jedan je to od najtežih poraza Uniteda u povijesti.

A kako bi svoje igrače naučio pameti, trener Uniteda Erik ten Hag odlučio ih je kazniti na originalni način, ovaj će poraz 'crveni vragovi' zapamtiti za sva vremena...

Prvo ih je odmah nakon utakmice natjerao da u svlačionici podno tribina Anfielda sjede u tišini i slušaju kako Liverpoolovi navijači i igrači burno proslavljaju rekordnu pobjedu protiv najvećeg protivnika. Ten Hag je ovu 'odgojnu mjeru' izabrao kao motivaciju, da igrači dobro zapamte kako im se u budućnosti ne bi ponovio slični debakl.

No, nije Erik ten Hag stao na tome. Kazneni trening u ponedjeljak ujutro nakon povijesnog poraza započeo je vatrenim govorom.

'Možete biti sretni što ste se u Manchester vraćali u klupskom autobusu', bjesnio je trener Uniteda na svoje igrače te nastavio:

'I sretni ste što ste izbjegli bijesne navijače koji su svojim novcem platili putovanje kako bi gledali tako jadnu predstavu! Ovo je na vašu sramotu!'

Nizozemski je trener otvoreno zaprijetio da nema 'povlaštenih', oni koji ponove kukavički pristup iz drugog poluvremena u kojem je United prinio čak šest golova odmah će biti degradirani u drugu momčad.

  • +11
Liverpool - Manchester United, engleska liga, 5.3.2023. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

'Možete izgubiti utakmicu, ali ne možete na ovakav način. To nije Manchester United. Ovo se ne smije događati i još ćemo dugo pričati o tome. Vidio sam 11 igrača koji su izgubili glavu. Malo je reći da sam razočaran', sipao je bijesni Erik ten Hag nakon povijesnog debakla.

Zato će svi igrači morati na pojedinačno i grupno psihološko savjetovanje kod klupskog sportskog psihologa Rainiera Koersea. Ten Hag je ovog psihologa angažirao jer je zaključio kako je svim njegovim igračima potreban ‘jači način razmišljanja‘, a sad će se morati baviti i frustracijama nakon ovog poniženja kojeg im je priuštio Liverpool.

No, morat će raditi brzo jer United već u četvrtak (9. ožujka) na svom Old Traffordu igra prvu utakmicu osmine finala Europske lige protiv Betisa.