poziv na superclasico

Predsjednik Reala skovao plan kako će natjerati Ronalda i Messija da čestitaju Modriću?

05.12.2018 u 06:06

Bionic
Reading

Ove nedjelje u Madridu će se na Realovu stadionu Santiago Bernabeu igrati uzvratna utakmica natjecanja Copa Libertadores između River Platea i Boca Juniorsa

Kao što je poznato, dvoboj dva najveća argentinska kluba, ali i najljuća rivala, River Platea i Boca Juniorsa, zbog nereda uoči uzvratnog ogleda finala natjecanja Copa Libertadores na stadionu Monumental bio je odgođen.

Dugo se razmišljalo gdje bi se mogao odigrati, a da životi i navijača i igrača ne budu ugroženi, a onda je čelnicima Južnoameričke nogometne konfederacije (CONMEBOL) palo na pamet da ga presele izvan Argentine i Južne Amerike te su, uz blagoslov čelnika Reala, odlučili da se odigra u Madridu.

>> Ronaldo i Griezmann trebaju se 'pokriti po ušima', jer dobili su bodove koje nisu ni zaslužili

Dvoboj je na rasporedu u nedjelju od 20.30 sati, a već sada se zna da će ga uživo doći gledati brojni nogometaši, treneri, agenti i ostali ljudi uključeni u nogomet koji svoj kruh zarađuju u Europi.

  • +4
River Plate - Boca Juniors, odgođena utakmica Izvor: Pixsell / Autor: Gustavo Ortiz/DPA/PIXSELL

Prema pisanju dnevnika AS, na tribini, točnije u svečanoj loži koju im je odlučio ustupiti Realov predsjednik Florentino Perez, jedan do drugoga trebali bi sjediti Portugalac Cristiano Ronaldo i Argentinac Lionel Messi.

Messi je već prije najavio kako će doći gledati taj dvoboj, a imat će i vremena jer Barcelona svoju prvenstvenu utakmicu igra u subotu. Uz njega bi trebao sjediti Ronaldo, koji će se klupskih obveza osloboditi još u petak, kada je na rasporedu utakmica Juventusa i Intera.

Isti dnevnik piše kako im Perez želi ustupiti mjesta kako bi im odao priznanje za sve što su napravili u svijetu nogometa u posljednjih deset godina. No čini nam se da je Perezu želja i da im objasni kako bi bilo lijepo da su čestitali Luki Modriću na osvajanju prestižnih nogometnih priznanja, od kojih je posljednju, Zlatnu loptu France Footballa, primio u ponedjeljak u Parizu.

>> Modrić otkrio gdje želi zaključiti karijeru, ali i što misli o nedolasku Ronalda i Messija

No uvrijeđeni dvojac na tu se priredbu nije udostojio doći, iako su i oni bili među nominiranima, očito znajući kako neće biti izabrani, ali i kako ne bi trebali čestitati najboljem igraču svijeta u 2018. godini.