SAD JE PRETJERAO

Predsjednik Reala očigledno više ne može smisliti Kyliana Mbappea; nećete vjerovati kako ga je nazvao dok se družio s navijačima

19.06.2022 u 11:45

Bionic
Reading

Predsjednik Reala Florentino Perez koristi svaku priliku da udari po Kylianu Mbappeu koji je izigrao 'Kraljevski klub' i ostao u PSG-u

Očekivalo se da će francuski napadač prijeći u španjolskog i europskog prvaka bez odštete, jer mu je ovog ljeta isticao ugovor s PSG-om, ali se on predomislio te je na kraju nogometne sapunice potpisao trogodišnji ugovor Parižanima što je izazvalo velike frustracije u Realu.

Posebno oštar u svojim istupima prema Mbappeu je bio prvi čovjek Reala Florentino Perez koji se ne može pomiriti da nije ugrabio najpoželjnijeg igrača na svijetu.

Prije par dana 'oprao' je Francuza u emisiji El Chiringuito, a sada ga se predsjednik španjolskog velikana dotakao na sastanku s navijačima dok se fotografirao i dijelio autograme.

'Jadnik! Mbappeu mora da je već žao', izjavio je Perez na druženju s fanovima, a njegova izjava brzo je postala hit u medijima i društvenim mrežama.