Hoeness o hrvatu

Predsjednik Bayerna rekao veliku istinu o Niki Kovaču: Pa što još trebam reći?

21.02.2019 u 13:36

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, od dolaska na klupu minhenskog Bayerna, već je nekoliko puta od strane njemačkih medija – smijenjen. Stoga je u njegovu obranu stao i predsjednik Bayerna Uli Hoeness

Nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Liverpoola i Bayerna odigrane na Anfieldu (0:0), vijest dana postali su Jürgen Klopp i Niko Kovač koji se nisu rukovali nakon utakmice.

Kao što smo već pisali javnost je iznenadilo Kloppovo odbijanje ruke Nike Kovača nakon susreta, no njemački stručnjak tvrdi da se radilo o nesporazumu.

No, po povratku u Njemačku Kovač je mogao uživati u hvalospjevima. Naime, nakon taktički odlične utakmice na gostovanju kod Liverpoola, njemački mediji bili su prepuni riječi hvale za Kovača i njegove borbene igrače.

Na pitanje je li zadovoljan dojmom i rezultatom predsjednik Bayerna Uli Hoeness je kratko kazao:

'Pa naravno da sam zadovoljan s 0:0, a osobito me razveselio pristup naših igrača. Bili su disciplinirani, disali su jedan za drugog, a naš trener (Kovač) je odlično odradio posao na Anfieldu. Uvjeren sam kako će donijeti prave odluke uoči uzvratne utakmice', kazao je Hoeness dodavši na temu Kovača i pisanja o njegovoj smjeni sljedeće:

'Znate što… ta učestala pitanja o treneru Kovaču su već izlizana. Eto teme o Kovaču nakon svake utakmice! On radi sjajan posao, a ako se ne varam pobijedio je u 14 od posljednjih 16 utakmica. Što još onda na tu temu trebam reći?', završio je Hoeness kazavši veliku istinu o statusu Kovača i njegovoj budućnosti u klubu.

Nakon ovih riječi sigurno će Kovač i njegovi suradnici biti puno mirniji i opušteniji. Pogotovo ako uspiju proći Liverpool i plasirati se u četvrtfinale Lige prvaka. Uz to su smanjili razliku za Borrusijom iz Dortmunda i kako stvari stoje završnica Bundeslige bit će jako neizvjesna.

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: Liverpool - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL