FIFA_SP_2018.svg

UVIJEK UZ SPORTAŠE

Predsjednica Grabar-Kitarović žestoko bodrila hrvatske nogometaše

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bodrila je u Nižnji Novgorodu hrvatsku reprezentaciju u osmini finala Svjetskog prvenstva protiv Danske

Ona je, sudeći prema fotografijama s tribina stadiona, bila odlično raspoložena. Dodajmo kako je predsjednica tijekom dana posjetila hrvatske reprezentativce te im zaželjela sreću, a sastala se sa hrvatskim stožerom te na kratko porazgovarala sa izbornikom Zlatkom Dalićem te njegovim pomoćnikom Draženom Ladićem.

Inače, u Rusiju je doputovala privatno kao navijačica i sama će snositi troškove, a u Saboru i Banskim dvorima nisu odbacili mogućnost da predsjednik Sabora Gordan Jandroković i premijer Andrej Plenković otputuju na utakmice u kasnijoj fazi natjecanja.

  • +5
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici Hrvatska - Danska Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev/ CROPIX

'Veseli me da su svi kao jedan i da je atmosfera tako dobra. Impresionirana sam igrom reprezentacije od samog početka', rekla je predsjednica te dala prognozu.

'Prognozirati rezultat je nezahvalno, ali maloprije sam rekla da mislim kako ćemo pobijediti 3:1. Sviđa mi se poruka koju im je izbornik Dalić poslao: Igrajte za sebe, za Hrvatsku, za svoje obitelji. Budite opušteni i neopterećeni.'

Rezultat nije pogodila, ali je Hrvatska svejedno prošla u četvrtfinale...

  • +19
Hrvatska - Danska, navijači na stadionu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal