DOPIS BEZ UPLATNICE

Predbožićno čudo: Čestitka Dinamu iz Uefe

22.12.2009 u 14:18

Bionic
Reading

Nakon što je europska nogometna organizacija tijekom proteklih mjeseci učinila sve što je u njenoj moći kako bi hrvatskog prvaka maknula s kolosijeka koji vodi prema proljeću u Europskoj ligi, poslije ispadanja mu je čestitala na obavljenom radu

Dinamo se na svom službenom internetskom glasilu pohvalio toplim riječima pristiglim iz Nyona. Uefine birokrate je oduševio rad Miljenka Sakomana i njegove ekipe koja je osposobila travnjak i omogućila normalno održavanje dvoboja šestog kola protiv Temišvara.

'Iznimno smo zadovoljni svime što je klub poduzeo u vidu organizacije i uspješne provedbe akcije raščišćavanja snijega s nogometnog terena kako bi se susret mogao održati. Ovom prilikom bismo iskreno htjeli zahvaliti cijelome osoblju kluba te pohvaliti njihov izvrstan rad, kompetenciju i spremnost da pomognu u svakome trenutku. Iako su uvjeti za rad bili opterećeni lošim vremenom, sav trud koji su svi u klubu uložili isplatio se te je utakmica uspješno održana', stoji u dopisu Michaela Heselschwerdta, prvog čovjeka Uefine jedinice za klupska natjecanja.