ARENA ICE FEVER

Pred 15.000 navijača 'medvjedi' dobili Jesenice sa 2:0

08.01.2012 u 20:00

Bionic
Reading

Prvu od sedam utakmica u zagrebačkoj Areni 'medvjedi' su odradili pobjedom. Pobjeda nad Jesenicama od 2:0 izborena je puno teže od očekivanog

Ice Fever je konačno počeo! Prva od sedam utakmica hokejaša Medveščaka odigrana je u nedjelju navečer u najvećoj hrvatskoj sportskoj dvorani, zagrebačkoj Areni, a pred prepunim tribinama 'medvjedi' su slavili sa 2:0.

Bila je to teška utakmica za zagrebačku momčad; više od 15.000 ljudi na tribinama, visoka očekivanja i žilavi suparnik s nevjerojatnim Gašperom Krošeljom na golu, sve to utjecalo je na igru domaćina koji su punih 47 minuta 'lomili' suparnika.

Na kraju su ga 'slomili' fantastičnim dodavanjem Vjačeslava Truhna i pogotkom Grega Daya točno 13 minuta prije kraja utakmice, a pobjedu je potvrdio Tomislav Zanoški 10 minuta kasnije postigavši lijep gol iz kontre.

U međuvremenu Krošelj je branio nemoguće, gotovo da je nevjerojatno iz kakvih sve pozicija 'medvjedi' nisu zabijali. Upravo zato je pobjeda Medveščaka savršeno zaslužena. Tribine su velikim pljeskom, pravim ovacijama, ispratili svoje ljubimce nakon prve od sedam utakmica, koliko će Medveščak odigrati u Areni.

Iduća utakmica na redu je već u utorak kad će 'medvjedi' ugostiti mađarsku Albu.