što će reći cristiano?

'Pravi' Ronaldo iznenadio svojim izborom najboljih; u TOP 5 je 'zaboravio' jedno zvučno ime...

  • Autor: Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 01.06.2020 12:36
  • Objavljeno 01.06.2020 u 12:36
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: tportal.hr / LAPRESSE/FABIO FERRARI / IMPA / PROFIMEDIA

Legendarni je brazilski napadač Ronaldo Nazario da Lima (43) u razgovoru je za španjolski sportski dnevnik AS izabrao za njega pet najboljih svjetskih nogometaša u ovom trenutku. Svi su ostali u čudu jer 'pravi' je Ronaldo s tog popisa izostavio 'drugog' Ronalda, Cristiana...

U 'pet veličanstvenih' legendarni Brazilac je na prvo mjesto je stavio Lea Messija, a potom je iznenadio izborom sljedeće četvorice...

Ronaldo je u razgovoru za španjolski sportski dnevni list AS objasnio koje nogometaše voli gledati i prije svih je stavio Messija.

'Messi je broj jedan. To je talent kakav se ne viđa često. Vjerojatno će trebati proći 20 ili 30 godina da se pojavi neko sličan', kazao je Ronaldo i dodao:

'Također, volim Salaha, Hazarda, Neymara i naravno Mbappea.'

Zanimljivo, vrlo zanimljivo. Jer na popisu nema zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda kojem se ovo sigurno neće svidjeti. Težak je ovo udarac za njegov ego... Prije svega jer Cristiano Ronaldo i Messi dominiraju svjetskim nogometnom u proteklih deset godina i stvarno je iznenađenje to što ga legendarni Brazilac nije stavio na popis.

No, na kraju krajeva, svatko ima svoj izbor i može birati onog kog želi. To posebno vrijedi za legende, nogometne velikane kakav je bio Ronaldo.