MAGENTA MOMENTS

Pratite svoj omiljeni klub SuperSport HNL-a iz udobnosti magenta kauča izravno s terena; evo detalja

12.04.2024 u 17:37

Bionic
Reading

Sezona SuperSport HNL-a, koju putem malih ekrana možete pratiti na kanalu MAXSport, bliži se kraju i već sad se mnogi slažu da nikad u povijesti nije bilo tako izjednačeno i napeto. No za neke ljubitelje nogometa ova će sezona ostati u sjećanju kao nešto zbilja posebno

Zahvaljujući ekskluzivnom projektu Hrvatskog Telekoma, navijači nogometnih klubova Osijek i Rijeka imat će priliku pratiti svoj omiljeni klub izravno s terena - iz udobnosti magenta kauča. Sa sobom će moći povesti još dvije osobe, a očekuje ih pravi VIP tretman. Ovakvo vrhunsko, do sada u Hrvatskoj neviđeno iskustvo navijanja sigurno ćete htjeti doživjeti.

Kako doći do ove jedinstvene nagrade?

Prijavite se na nagradni natječaj u aplikaciji Moj Telekom, u programu Magenta Moments. Kratko i kreativno odgovorite na pitanje za koji klub navijate i zašto, a osoba s najkreativnijim odgovorom osvojit će gledanje utakmice s terena. Dobitnik može povesti još dvoje ljudi na utakmicu koju će sigurno dugo pamtiti.

Prva na redu je utakmica Osijek – Istra 1961, koja se u sklopu 31. kola SuperSport HNL-a od 17 sati igra u subotu 20. travnja na novom stadionu Opus Areni. U istom kolu navijači Rijeke imat će priliku na stadionu Rujevica u nedjelju 21. travnja od 19.10 s magenta kauča pratiti utakmicu Rijeka – Gorica. Nagradni natječaj za spomenute dvije utakmice 31. kola SuperSport HNL-a traje od 12. do 17. travnja, a proglašenje dobitnika bit će 18. travnja.

Što očekuje dobitnika i dvije osobe u njegovoj pratnji?

Prije utakmice dobitnik i dvije osobe u njegovoj pratnji doći će u prostorije kluba na osvježenje uz hranu i piće. Uz to, sva tri navijača dobit će originalne dresove kluba domaćina! A onda slijedi gledanje utakmice s terena, iz udobnosti magenta kauča. Navijanje najbliže nogometašima omogućio vam je Hrvatski Telekom u suradnji s nogometnim klubovima Osijek i Rijeka.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport