VIDEO STIŽE K VAMA

Pratite derbi Dinamo-Rijeka na način koji u Hrvatskoj još nije viđen!

27.05.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Zahvaljujući novoj mobilnoj aplikaciji TVizzy, koja se lako i besplatno instalira, sve najvažnije trenutke s dvije posljednje utakmice 36. kola MAXtv Prve lige neće propustiti. A tu posebno mislimo na video golova kojih bi moglo biti puno…

Podsjetimo, u subotu 27. svibnja od 16:00 sati u Zaprešiću igraju Inter-Istra 1961, a nakon njih od 19.00 sati na zagrebačkom stadionu Maksimir igraju Dinamo-Rijeka, dva najbolja hrvatska kluba.

S obzirom na to da će derbi utakmica Dinamo-Rijeka biti potpuno nevažna za poredak, jer Rijeka je u prošlom kolu osigurala titulu prvaka, moguće je kako ćemo na Maksimiru, u utakmici revijalnog tipa, vidjeti puno golova.

Upravo zbog toga bi svi nogometni zaljubljenici, čak i oni koji će doći na stadion, trebali iskušati novu mobilnu aplikaciju TVizzy, koju možete besplatno preuzeti. Pogotovo ako vam promakne koji gol ili 100-postotna šansa…

Nova sezona MAXtv Prve lige počinje već 15. srpnja, a od tada praćenje utakmica više neće biti isto.

Uz pomoć ove sjajne aplikacije po prvi puta možete u realnom vremenu vidjeti video snimke najzanimljivijih trenutke s utakmica. Ukratko, uz ovu aplikaciju – koja je nastala zahvaljujući suradnji Hrvatskog Telekoma i tvrtke Aspida - više nikad nećete propustiti niti jedan jedini gol!

Uz aplikaciju TVizzy sve snimke ključnih trenutaka s utakmica, uz posebne zvukove prilikom stizanja notifikacije, stizat će direktno na zaslon vašeg mobilnog uređaja. I ono što posebno treba naglasiti jest kako će korisnici aplikacije TVizzy moći pregledavati snimke čak i na zaključanom zaslonu.

Unutar same aplikacije bit će dostupna i arhiva ključnih trenutaka svake pojedine utakmice MAXtv Prve  lige za kasnije pregledavanje.

Sve o mobilnoj aplikaciji TVizzy, koju lako i potpuno besplatno možete preuzeti na tri glavne platforme – iOS-u, Androidu i Windowsima (tj. putem AppStorea, Google Playa i Microsoft Storea.), pročitajte OVDJE.

'Posebnost cijele priče je drugi način pregledavanja pristigle snimke - na zaključanom ekranu na IOS uređajima. Dakle, pristiglu notifikaciju povučete ulijevo, kliknete view i video se pokreće. Na iPhoneu 6S i 7 video u lock screenu se pokreće samo jednim dodirom i to putem tzv. force toucha, odnosno jačim stiskom na notifikaciju', rekao je direktor Aspide Marin Erceg.

Aspida Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Foto: Vedran Tolić // www.vedrantolic.com