NIJE ZADOVOLJAN, ALI…

Pranjić veliki optimist: Riješit ćemo to u Zagrebu!

15.11.2013 u 22:20

Bionic
Reading

Danijel Pranjić nije zadovoljan remijem u Reykjaviku s igračem više, ali vjeruje da će Hrvatska proći dalje i priznaje da mu je falilo igrati za reprezentaciju…

Nakon više od godine dana Štimčevog ignoriranja Pranjić je od novog izbornika dobio reprezentativni poziv i odigrao vrlo dobru utakmicu na Islandu. Hrvatska pak nije uspjela slomiti svog protivnika s igračem više, dvoboj je završio bez golova pa ćemo za plasman na SP do utorka morati strepiti.

'Nisam zadovoljan, trebali smo zabiti, bilo bi nam lakše u uzvratu. Igrali smo skoro 45 minuta s igračem više, šteta što nismo zabili. Morat ćemo to riješiti u Zagrebu i pred našom publikom plasirati se u Brazil,' izjavio je Danijel Pranjić nakon utakmice pa se osvrnuo na svoj veliki povratak među 'kockaste':

'Osjećam se dobro, izdržao sam bez problema 90 minuta, lijepo je biti ponovo nazad, falilo mi je ovo, presretan sam. Još samo da se plasiramo, sve će biti u redu. Riješit ćemo to u Zagrebu.'

Osvrnuo se i na nove taktičke zamisli koje je donio Niko Kovač

'To je Hrvatska koju Niko hoće, da igramo brz nogomet. Još nismo pohvatali sve njegove ideje, ali bilo je solidno, Island nam nije stvorio nijednu pravu šansu, a njihov golman nam je dosta toga pohvatao,' zaključio je lijevi bek 'kockastih'.