važna promjena

Poznat je novi termin utakmica finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa

05.04.2024 u 16:32

Bionic
Reading

Povjerenstvo za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa potvrdilo je na osnovu pismenih suglasnosti klubova sudionika finalnih utakmica, Rijeke i Dinama, novi termin odigravanja uzvratne utakmice finala te će se ista odigrati u srijedu, 22. svibnja 2024. godine

Rijeka je u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa svladala Lokomotivu, a Dinamo je izbacio Hajduk. Od ove sezone se finale Kupa igra na dvije utakmice, a Povjerenstvo za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa sad je objavilo konačne termine odigravanja tih utakmica.

Tako će se prva utakmica igrati 15. svibnja na Maksimiru, a uzvrat je na Rujevici 22. svibnja. Satnice početaka utakmica još nisu potvrđene te će se odrediti nakon dogovora s ugovornim partnerom za TV prava.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Podsjetimo, HNS je unaprijed odredio da je domaćin uzvratne utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa klub s boljim koeficijentom u ovom natjecanju u zadnjih pet sezona.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Prema tim kriterijima je to Rijeka koja će tako imati priliku podići Rabuzinovo sunce na svom stadionu. I još jedna napomena, u dvije utakmice finala Kupa vrijedit će pravilo gola u gostima.

DAR SVIMA

Gledajte cijelu završnicu SuperSport Kupa na kanalu MAXSporta na YouTubeu

Sve četiri utakmice završnice pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ljubitelji nogometa mogu gledati potpuno besplatno.

Poklon je to MAXSport televizije koja će sve utakmice završnice prvi put uživo prenositi na svom kanalu na YouTubeu.