NAJVIŠE GLASOVA

Glas naroda je rekao svoje, kao kaznu za Hajduk izabrali su najdrastičniju opciju

05.04.2024 u 09:02

Bionic
Reading

U anketi na tportalu pitali smo vas koja bi bila primjerena kazna za Hajduk nakon divljanja njegovih navijača poslije utakmice polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i poraza od Dinama na Poljudu 1:0

Glas naroda je rekao svoje, a uvjerljivo je prevladala ona najdrastičnija opcija, a to je da Hajduk do kraja sezone igra bez svojih navijača i na domaćim, ali i na gostujućim utakmicama. Za ovo je glasalo 71,1 posto čitatelja tportala.

Druga opcija s najviše glasova (15,7 posto) je ona da splitski klub treba kazniti novčano te sa zatvaranjem sjeverne tribine gdje su i počeli neredi.

Oko 7,3 posto glasača je da Hajduk igra 1 do 2 domaće utakmice bez gledatelja, a najmanje glasova (5,9 posto) dobila je opcija da se 'Bile' opali samo po 'džepu'.

Oni koji nisu dali svoj glas to još uvijek mogu:

Inače, Povjerenstvo za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa donijelo je odluku o suspenziji Gradskog stadiona Poljud za odigravanje svih utakmica seniorske momčadi HNK Hajduk do konačne odluke Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +51
Neredi Torcide na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic
  • +21
Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL