kakva je to pravda?!

Požalio se sucu da ga navijači rasistički vrijeđaju, a ovaj mu pokazao žuti karton!

01.05.2017 u 19:38

Bionic
Reading

Svašta smo dosad vidjeli na nogometnim terenima, ali da sudac kazni igrača kojeg s tribina navijači cijelo vrijeme rasistički vrijeđaju...

Ganski reprezentativac Sulley Muntari (32) nije nepoznato nogometno ime, u Serie A igrao je za Udinese, Inter i Milan, ostavio je dubok trag u talijanskom nogometu. Ove je sezone u redovima Pescare, momčadi koja se bori za ostanak u ligi, no šanse su tek teoretske...

Ono što je tamnoputi nogometaš doživio u nedjeljnoj utakmici na gostovanju kod Cagliarija doslovno je za rubriku 'vjerovali ili ne'. Naime, dio domaćih navijača cijelu je utakmicu rasistički vrijeđalo Muntarija, a on je pred sam kraj susreta odlučio požaliti se glavnom sucu Danieleu Minelliju.

No, ovaj mu je, umjesto da njegov prigovor prihvati i upozori redare da isprazne taj dio tribina, pokazao žuti karton! Mrtav hladan kartonirao je igrača koji je 90 minuta bio žrtvom uvreda s tribina!

Autor: youtube

'Svi ste vidjeli što se dogodilo. Rekao sam sucu još nekoliko puta tijekom utakmice da me vrijeđaju i da nešto poduzme. Rekao sam i da pogleda boju moje kože, a on mi je dao žuti karton!', rekao je u nevjerici bivši reprezentativac Gane.

Nakon svršetka utakmice Muntari je krenuo prema dijelu domaćih navijača koji su ga vrijeđali.

'Vidio sam tamo dječaka koji je stajalo pored roditelja i vikao odvratne stvari. Prišao sam tribini i ponudio mu dres. Želio  sam mu objasniti da ne može raditi takve stvari, da roditelji moraju biti primjer djeci i naučiti ih da smo svi isti. Moramo svi učiniti sve kako bi ovakve stvari nestale sa stadiona', rekao je nakon utakmice Muntari.