JEDAN OD NAJBOLJIH

Potvrđen strašan rukometni transfer; šeikovi milijuni više ga nisu mogli zadržati

31.01.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Potvrđen je i prvi veliki transfer nakon održanog svjetskog rukometnog prvenstva, Uwe Gensheimer ostavlja dres PSG-a i oblači onaj Rhein Neckar-Löwena

Prelazak je to o kojem se pisalo i govorilo zadnjih tjedana, a sada je postalo i službeno prigodnim videom koji je objavio njemački bundesligaš u kojem Gensheimer sjeda u taxi te govori vozaču: Vozi me kući!

Tako se lijevo krilo, koje je zadnje tri sezone igralo za najbogatiji klub svijeta PSG, vraća od ljeta u svoj Rhein Neckar Löwen u kojem je napravilo prve profesionalne korake.

Naime, Gensheimer je čak 13 godina bio igrač ovog bundesligaša (2003-2016.), a novi ugovor vrijedit će tri godine – do 2022. Ovaj iskusni 32-godišnjak odlučio je uzeti manje novca kako bi bio sa svojom obitelji koja je bila u Njemačkoj dok je on zarađivao u Parizu.

  • +4
Njemački rukometaš Uwe Gensheimer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Smatraju ga jednim od najboljih igrača na svojoj poziciji i najboljim izvođačem sedemraca zadnjih godina. S reprezentacijom je osvojio olimpijsku broncu 2016., ali ove godine nije uspio odvesti nacionalnu vrstu do odličja na SP-u kojem je Njemačka bila domaćin zajedno sa Danskom. Nijemci su završili kao četvrti, a Danci postali svjetski prvaci.