NAKON PORAZA U DERBIJU

Potres u Dinamu! Trener Željko Kopić dobio je otkaz, Hajduk mu došao glave, te je odmah dao izjavu za javnost

21.04.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Nakon poraza u derbiju od Hajduka 1:0, u odgođenoj itakmici devetog kola HT Prve lige, trener Dinama Željko Kopić postao je 'bivši'

GNK Dinamo je obavjestio javnost o tome da Željko Kopić više nije trener prve momčadi, a glave mu je došla jučerašnja utakmica na Poljudu protiv Hajduka.

Željko Kopić preuzeo je klupu prve momčadi u prosincu 2021. godine te je vodio Dinamo u ukupno 19 službenih utakmica, uz odigranih 5 prijateljskih susreta.

U službenim utakmicama u HT Prvoj ligi i Europskoj ligi s 'Modrima' je upisao 13 pobjeda, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 27:10. Posebnou klubu ističu fantastične pobjede protiv West Ham Uniteda i Seville u Europa ligi.

  • +53
Hajduk - Dinamo, HT Prva liga, 20.4.2022. Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

'Ovim putem želim zahvaliti Upravi kluba, igračima, stručnom stožeru, trenerima i svim zaposlenicima kluba na uspješnoj i kvalitetnoj suradnji koju smo imali zadnjih dvije godine. Od prvog dana kada sam postao direktor Nogometne škole te kasnije sportski direktor i trener prve momčadi želio sam da klub napreduje i nadam se da sam u jednom djelu to i ostvario. Klubu želim uspješan kraj sezone i ono najvažnije osvajanje naslova prvaka', rekao je Željko Kopić

Iz Dinama su zahvalili Kopiću na ostvarenim rezultatima te mu poželjeli sreću u nastavku karijere, a prema neim napisima privremeno rješenje na klupi Dinama mogao bi biti Ante Čačić.

Hajduk - Dinamo 1:0, 9. kolo HT Prve lige, 2021/22. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal