ovu sezonu nikad neće zaboraviti

Postoji još veći gubitnik od Liverpoola; u 27 utakmica upisali su 27 pobjeda....

28.03.2020 u 17:34

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa obustavila je nogometna natjecanja diljem svijeta, a jedan od najvećih gubitnika zbog svega, mogao bi biti Liverpool. 'Redsi' već 30 godina čekaju naslov, ove sezone apsolutno su dominantni, a sada postoji realna mogućnost da ostanu bez velikog slavlja. No, ima još većih gubitnika

Naime, kako su u Engleskoj već donijeli odluku da su sva natjecanja ispod šeste lige suspendirana, to jest da nema ni plasmana u viši rang, odnosno ispadanja, nogometaši Jersey Bullsa mogu zaboraviti na sezonu iz snova.

Momčad s otoka Jersey, koja se natječe u devetom rangu engleskog nogometa u 27 utakmica ostvarila je impresivnih 27 pobjeda.

'Teško se pomiriti s tom odlukom. Naravno, svjesni smo da se nogomet sada morao zaustaviti zbog svega što se događa. Jer zdravlje i sigurnost su na prvom mjestu. Ali bez obzira na to, puno napora je uloženo, a osjećamo se kao da smo bez razloga igrali cijelu sezonu', kazao je zamjenik kapetana Luke Campbell a prenosi SkySport.

Campbell je dodao kako je FA mogao pričekati još neko vrijeme pa tek onda donijeti konačnu odluku u dogovoru sa svakom ligom.

Jersey Bullsi su imali 20 bodova prednosti ispred Farnham Towna i sigurno bi izborili plasman u viši rang. Sada im sve pada u vodu i sljedeće sezone kreću od nule.