MITROVIĆ ISKRENO

Postao srpski nacionalni junak: Nisam htio zgaziti zastavu!

15.10.2014 u 21:02

Bionic
Reading

Srpski stoper Stefan Mitrović kaže kako nije imao loših namjera sa zastavom Velike Albanije, no svejedno je izgubio kaos nakon što ju je prizemljio…

Mitrović je u srpskim radikalnim medijima proglašen nacionalnim junakom zato što je prizemljio zastavu Velike Albanije koja je pomoću drona letjela iznad terena. No, sam stoper Freiburga nije imao namjere iživljavati se nad ulovljenim plijenom niti poticati međunacionalnu mržnju.

'Ta zastava izazvala je prekid, mi smo samo željeli igrati nogomet. U jednom trenutku sam vidio da ju mogu dohvatiti i to sam i učinio. Kao što se jasno vidi na snimci, nisam imao nikakvu namjeru zgaziti je ili bilo što slično. Imao sam namjeru da sve to odnesem četvrtom sucu,' izjavio je Mitrović za portal Mozzart Sport pa dodao:

'Oni su pritrčali uzeti mi zastavu i vidjeli ste što se poslije toga događalo. Kapetan Ivanović je poslije utakmice dao izjavu u ime svih nas, i nitko od nogometaša neće komentirati te događaje. Drugi nek istraže kako se sve ono dogodilo.'

'Za vrijeme utakmice nije bilo nikakvih provokacija i teških riječi. Kada su počeli incidenti, nitko od albanskih igrača mi nije ništa prigovorio. S nekoliko njih sam igrao zajedno po Europi, pričali smo, sve je bilo korektno...,' zaključio je 24-godišnji reprezentativac.