VELIKA ŽELJA

Posrnuli europski div spasitelja vidi u Šimi Vrsaljku?

23.03.2016 u 17:15

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, slavni Milan prati hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka i volio bi ga vidjeti u svojim redovima sljedeće sezone...

Hrvatski 24-godišnji branič odrađuje impresivnu sezonu u redovima Sassuola koju je dosad okrunio s četiri asistencije i vrlo dobrom igrom na obje strane terena pa nije ni čudno da se o njemu sve više priča što je ljetni prijelazni rok bliže.

O Šimi Vrsaljku povremeno razmišljaju Barcelona i Juventus, a posljednji koji pokazuje interes je posrnuli Milan, trenutno šesti u Italiji s velikim zaostatkom za vodećom petorkom. Prema pisanju Tuttosporta, na europskoj sceni trofejni nogometni klub prati hrvatskog reprezentativca i želi ga vidjeti u svojim redovima sljedeće sezone.

Upitno je hoće li ga uspjeti dovesti, jer Milan je samo jednu poziciju ispred Sassuola na ljestvici Serie A pa ovaj transfer ni ne bi bio veliki korak naprijed za Vrsaljka. Također će mnogo ovisiti i željama drugih, trenutno snažnijih i bogatijih europskih klubova kojima kvalitetan bočni igrač sigurno neće promaknuti, jer to je pozicija na kojoj je uvijek deficit talentiranih nogometaša.