BARCELONA NA NOGAMA

Posljednji sati prijelaznog roka donijet će senzacionalno pojačanje na Nou Camp

31.01.2023 u 17:57

Bionic
Reading

Zimski prijelazni rok za nogometaše istječe ovog utorka. Naravno, ne svugdje, već u najvećim europskim nogometnim ligama, te je jasno da će zadnji dan biti i posebno zanimljiv

Barcelonin trener Xavi Hernandez najavio je kako će njegov klub završiti ovog utorka dovesti veliko pojačanje, a što im je omogućio Bellerin koji će pristao napustiti klub i potpisati za Sporting.

Iako se spominjalo da je prva meta Barcelone Amrabat, nakon vijesti koje su se pojavile u ranim poslijepodnevnim satima, Barcelonini navijači su presretni.

Naime, kako se jučer iznenada pojavila vijest da Cancelo napušta Manchester City nakon svađe s Pepom Guardiolom i potpisuje za Bayern, tako se dogodilo i ovo.

Još jedan igrač odlučio je napustiti Manchester City, te će svoju karijeru nastaviti u Barceloni, a radi se o Bernardu Silvi.

Kako prenosi pouzdani španjolski novinar, Gerard Romero, Bernardo Silva je odlučio napustiti svoj aktualni klub i karijeru nastaviti u Barceloni.

'Baš mi ljudi iz Barcelone govore kako će večeras biti prelijepo. Bernardo Silva odlučio je napustiti Manchester City i potpisati za Barcelonu. Bernardo Silva je donio odluku da napušta Englesku, baš kao i Joao Cancelo. Želi doći u Barcelonu', rekao je Gerard Romero.

Još uvijek nije poznat razlog zbog kojeg Bernardo odlučio napustiti Građane, te je li riječ o nekoj svađi kao što je bio slučaj s Cancelom.

Dolazak Bernarda Silve za Barcelonu bi pravi dobitak jer je upravo on tip veznog nogometaša kakav treba ovoj momčadi za još bolje rezultate u nastavku sezone.

I sada jedino što možemo, baš kao i navijači katalonskog kluba, očekivati vijesti s Nou Campa za koje Romero tvrdi da su točne.