KRIZA 'BILIH'

Poruka razočaranog Melnjaka najbolje opisuje stanje na Poljudu

23.10.2023 u 08:24

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka po drugi put ove sezone upisali su dva uzastopna prvenstvena poraza. Ove nedjelje Lekina je momčad na Poljudu izgubila od Osijeka 0:2, a nakon utakmice čuli su se zvižduci, ali i zahtjev navijača da Ivan Leko odstupi s trenerske klupe

Skromno izdanje splitske momčadi dovelo je do novog prosipanja bodova. No, ono što Hajdukovi navijači najviše zamjeraju svojim ljubimcima je loša, bezidejna igra, u kojoj pravih prilika pred golom Malenice skoro da i nije bilo.

Zašto Hajduk igra tako loše, odgovor bi trebao dati trener Leko. No, da je igračima teško, potvrđuju riječi Darija Melnjaka, jed(i)nog igrača koji je stao pred novinarima.

'Jako teška situacija. Nakon što znaš da su tvoji direktni protivnici prosuli bodove, naš gard je od početka bio dobar. Dominirali smo, željeli stvarati igru, ali nismo to okrunili pogotkom. Osijek nas je ranim pogotkom u drugom poluvremenu iznenadio i više se nismo snašli', rekao je Melnjak, a potom se dotakao prvog pogotka Osijeka.

'Uđeš u svlačionicu, dogovaraš nešto, a onda te taj gol presječe. Moram sam pogledati, dosta je to izgledalo lagano. Nemam riječi, razočaranje je veliko i nervoza koja je bila na tribinama nakon utakmice jednaka je u našim glavama. Zašto se sve ovo događa ja stvarno ne znam. Treba probati tražiti neku pozitivu, vjerovati da je jesen duga. Mislio sam da se Dinamov poraz i remi Rijeke dogodio s razlogom. Nismo to iskoristili. Još jedna dobra lekcija iz koje moramo nešto naučiti'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Slijedi Slaven Belupo i to već u petak u Koprivnici.

'Za mene je to jako dobro što nema puno čekanja nakon poraza. Moraš dokazati koliko je ovo bilo nesretno i pokazati da si tu i da pobjeđuješ'.

  • +42
Hajduk - Osijek, SuperSport HNL, 22.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL
  • +7
Igrači Hajduka i trener Ivan Leko nakon poraza, Hajduk-Osijek 0:2 Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Sažetak utakmice Hajduk - Osijek 0:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore