SERIJI DOŠAO KRAJ

Poruka iz Katalonije: Ronaldo, daleko si ostao iza Messija!

30.11.2014 u 09:19

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo nije uspio postići pogodak protiv Malage u subotu i tako je njegova velika serija završila na deset uzastopnih utakmica u kojima je bio strijelac. Barci skloni mediji tu su vijest jedva dočekali, uz naglasak da je Messi svojedobno zabio na nestvarnih 21 u nizu...

Portugalski 29-godišnji nogometaš nije odigrao lošu utakmicu protiv Malage, a njegove dvije asistencije bile su ključne u teško izborenoj pobjedi kojom je Real postavio svoj novi rekord, 16 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima.

No, mediji skloni Barceloni morali su se za nešto uhvatiti pa El Mundo Deportivo donosi kao svoju glavnu vijest s utakmice da je završena serija Cristiana Ronalda od deset uzastopnih utakmica s postignutim golom. Naglašava također da je ostao daleko od Messija, koji je uspio nevjerojatnu 21 utakmicu Primere u nizu zabijati.

'Ronaldo je pokazao, iako neki u to sumnjaju, da je njegov doprinos ovom povijesnom Realu puno više od golova koje slavi. S dvije asistencije ove večeri došao je na njih sedam u ligi, nešto što malo napadača uopće može doseći,' stigao je odgovor zluradim kolegama iz Realu sklone Marce.