NI ZA MILIJARDU FUNTI

Poruka Glazera: ManU nije na prodaju

25.02.2011 u 16:13

Bionic
Reading

Manchester United je sportski kolektiv koji bi mnogi bogataši rado voljeli kupiti. No klub s Old Trafforda nije na prodaju. Tako je odlučila obitelj Glazer koja je sadašnji vlasnik 'crvenih vragova'

Navijači ManU-a nisu zadovolji sadašnjim vlasnicima iz SAD-a. No, kako sada stvari stoje, još će ih dugo gledati u loži Old Trafforda.

Posljednjih sezona spominjalo se nekoliko kupaca za Manchester United, kao posljednji jedan katarski investitor, ali svi su oni naletjeli na odbijenicu.

Navodno ni ponuda viša od milijardu funti nije omekšala obitelj Glazer koja je medijima poslala i odgovor na posljednje špekulacije oko prodaje premierligaša.

'Vlasnici ostaju odani svojem vođenju kluba na duge staze. Nije bilo nikakvih razgovora, Manchester nije na prodaju i vlasnici nisu primali nikakve ponude', stoji u priopćenju vodeće momčadi prvenstva.

Jasno je i zašto Glazeri ne žele prodavati klub, dobit Manchestera u posljednjih šest mjeseci 2010. iznosila je više od 60 milijuna funti (prije oporezivanja), što je porast za 3,2 posto u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.