KATASTROFALAN NIZ, ALI...

Poražavajuća statistika prgave zvijezde, a Nikola Kalinić samo može nemoćno promatrati

29.10.2018 u 06:29

Bionic
Reading

Napadač madridskog Atletica Diego Costa nalazi se u golgeterskoj krizi, ali mu trener Diego Simeone i dalje vjeruje i ne daje pravu priliku Nikoli Kaliniću

Nogometaši Atletica svladali su za vikend kod kuće Real Sociedad 2:0, a golove za pobjednike postigli su braniči Godin (45) i Filipe Luis (61). U strijelce se opet nije upisao prgavi napadač Diego Costa, a španjolski mediji izvukli su podatak da mu je to bila 17. prvenstvena utakmica u nizu bez gola.

Nezapamćen golgeterski post i mnogi napadači još ranije bi iscrpili sve kredite kod trenera i završili na klupi, ali ne i španjolski reprezentativac.

'Diego Costa naporno radi, golovi će doći. Riječ je o izvanserijskom napadaču, bitnom za našu igru, ima velik utjecaj na terenu i u svlačionici. Brzo će početi tresti mreže', izjavio je trener Diego Simeone te tako po tko zna koji puta potvrdio da bezgranično vjeruje svojem uspavanom strijelcu.

  • +6
Primera, Real Madrid - Atletico Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

To nikako nije dobro za našeg Nikolu Kalinića koji je dvoboj sa Real Sociedadom promatrao s klupe za rezervne igrače. Hrvatski napadač trebao bi iskoristiti krizu Španjolca, ali kako kad mu Simeone daje minutažu na kapaljku ili mu uopće ne daje.

Kalinić nije igrač koji je zadovoljan sjedenjem na klupi, pokazao je to na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a sada je suočen s još gorom situacijom. Njegov konkurent Costa ne zabija, a on nema pravu priliku da nešto promijeni.