TAKO JE TO U NOGOMETU

Nakon gaženja Reala oglasio se Ivan Rakitić; dotakao se i utučenog Luke Modrića

28.10.2018 u 20:33

Bionic
Reading

Barcelona je u derbiju španjolskog nogometnog prvenstva razbila Real Madrid 5:1, a svoje viđenje utakmice dao je Ivan Rakitić koji se osvrnuo i na Luku Modrića

Španjolski prvak dominirao je protiv europskog prvaka, a navijači na Camp Nou su uživali u prezentaciji svoje momčadi, koja je bila bez pomoći ozlijeđenog Lionela Messija.

Junak je bio urugvajski napadač Luis Suarez koji je zabio hat-trick, ali važan kotačić u sredini terena katalonskog sastava bio je Ivan Rakitić.

'Odigrali smo sjajnu utakmicu i želimo tako nastaviti i dalje. Marcelo je zabio kada nismo bili dobro posloženi a nakon tih 2:1 imali su prilike. Modrićev udarac mogao je promijeniti tijek utakmice, ali pogodio je stativu. No, zatim smo uložili puno truda te dobro odigrali. Naš gol za 3:1 unio nam je mirnoću.'

Barcelona je upisala jednu od najvećih pobjeda, a ovakav debakl ne ide u prilog Luki Modriću koji je u utrci za Zlatnom loptom France Footballa.

  • +3
Barcelona - Real Madrid, 10. kolo Primere, 2018/19. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MARTA PEREZ/EPA

'Tako je to u nogometu. Oni su nedavno osvojili Ligu prvaka i bili jako sretni. Žao mi je vidjeti tako utučenog Modrića, mog velikog prijatelja. No, draže mi je govoriti o svojoj ekipi, kakvi smo mi i naši navijači. Ne možemo procjenjivati kako je njima, mogu samo reći da smo mi u Barceloni presretni', dodao je Rakitić.