stiže na old trafford?

Ponuda koja se ne odbija; svi su složni da je baš Mario Mandžukić najidealnije rješenje za probleme posrnulog velikana

25.09.2019 u 16:41

Bionic
Reading

Mario Mandžukić gotovo sigurno neće karijeru nastaviti u nekom od katarskih klubova, hrvatski će napadač ostati u Juventusu iako ga je trener Maurizio Sarri prekrižio te će pričekati zimski prijelazni rok kako bi potpisao za Manchester United

Engleski mediji bliski Manchester Unitedu uvjereni su kako je cijela priča oko dolaska Marija Mandžukića na Old Trafford praktički gotova stvar. Istina, Mandžo je ovog ljeta pregovarao s Unitedom, no navodno je transfer propao jer 'crveni vragovi' nisu željeli preuzeti njegov ugovor i plaću koji ima u Juventusu, a on nije želio pristati na manju svotu...

Sada se sve vratilo na početak, a dobro obaviješteni Independent tvrdi kako je trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer već sada krenuo u potragu za napadačem. Naime, 'crveni vragovi' su prodali Lukakua i Alexisa Sancheza te sada kao 'čistu špicu' u momčadi imaju samo 17-godišnjeg Masona Greenwooda, dok su na krilima Rashford i Martial.

Koliko je Unitedu 'frka'? Poprilično jer u prvih šest kola zabili su samo osam golova. Manchester City je u isto toliko utakmica utrpao 24 gola, Liverpool je na 17 zabijenih golova, Tottenham i Chelsea na 12... Da, Unitedu treba klasni napadač, a Solskjaer kao prvu i najozbiljniju opciju vidi našeg Marija Mandžukića.

  • +9
Mario Mandžukić u dresu Juventusa Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

O svemu je već obavijestio i klupske čelnike, a uz Mandžu bi u zimskom prijelaznom roku na Old Traffordu želio vidjeti i Ousmanea Dembelea iz Barcelone. No, njega će teško dobiti jer odšteta je 'okruglo' 100 milijuna eura. Mandžukića bi Juventus pustio i za manje od 20 milijuna eura, samo da ga se riješi, te je sad gotovo sigurno kako bi naš napadač karijeru trebao nastaviti na Old Traffordu.