tek je stigao

Ponajbolji napadač na svijetu tek je promijenio klub, a već bi mogao napraviti novi transfer i to zbog jednog čovjeka

19.12.2019 u 16:19

Bionic
Reading

Joao Felix izjavio je na dodjeli nagrade Golden Boy kako mu je velika želja zaigrati u istom klubu s Cristianom Ronaldom i tako pokrenuo glasine o novom velikom transferu

Joao Felix je zadivio svijet prošle godine sjajnim igrama u dresu Benfice, a to mu je donijelo i nagradu za najboljeg mladog igrača Golden Boy i transfer u Atletico Madrid koji ga je Portugalcima platio 126 milijuna eura. U novom klubu odigrao je 17 utakmica i zabio četiri gola, te upisao jednu asistenciju.

Felix je nagradu za najboljeg mladog igrača, koju je zaslužio nakon što je u dresu Benfice prošle sezone bio najbolji pojedinac i zabio 20 golova, podigao u Torinu, a potom se obratio brojnim novinarima koji su se tim povodom okupili. 20-godišnji Portugalac otkrio je kako bi volio i na klupskoj razini zaigrati sa sunarodnjakom Cristianom Ronaldom s kojim dijeli svlačionicu u reprezentaciji.

'Nitko ne zna što nosi budućnost, ali volio bih i u klubu igrati s Cristianom Ronaldom. On je uvijek bio jako dobar prema meni, dijeli mi komplimente i dobri smo si. Za mene je on idol. Odrastao sam gledajući ga kako igra', prenosi Felixove riječi Sky Italia.

Felix je ovom izjavom pokrenuo i glasine da bi mogao vrlo brzo napustiti Atletico Madrid i otići u Juventus za koji igra njegov idol Ronaldo koji će u siječnju napuniti 35 godina. Kako će Ronaldo kroz koju godinu prekinuti nogometnu karijeru, to će se morati dogoditi vrlo brzo, a teško je za vjerovati da bi Cristiano pristao otići u Atletico Madrid. Ronaldov menadžer nedavno je izjavio i kako je Portugalac jako sretan u Torinu i kako bi baš tamo mogao završiti karijeru pa se dio medija sada raspisao o dolasku mladog Felixa u Juve.