MISTERIOZNA OZLJEDA

Pomutnja i otkazi u Dinamu zbog mladog stopera koji vrijedi milijune!?

23.03.2017 u 09:05

Bionic
Reading

Nakon što je perspektivni nogometaš zagrebačkog Dinama Filip Benković viđen u Splitu kod poznatog fizioterapeuta mnogi ljubitelji nogometa ostali su zatečeni, a ubrzo se u Maksimiru dogodio i jedan iznenadni otkaz

U nogometnim krugovima već se tjednima govori o tome kako je 19-godišnji stoper Filip Benković zbog velikih problema s upalom ahilove tetive izvan terena već tri mjeseca (toliko nije odigrao službenu utakmicu) te kako je navodno već zatražio pomoć raznih kiropraktičara i fizioterapeuta. Sve u želji da mu napokon netko postavi pravu dijagnozu!

Poznato je kako su iz Maksimira tražili i mišljenje poznatog njemačkog specijalista dr. Wohlfhart-Müllera, ali pomaka nije bilo.

Tako je Benković ovog tjedna uhvaćen i u Splitu kod poznatog omiškog fizioterapeuta Ivana Porobije što je objavio 24sata zahvaljujući spretnom čitatelju koji je fotografirao mladog igrača Dinama.

Zašto nadarenog stopera toliko dugo nema na terenu i što je pravi razlog tako dugog opravka, očito nitko u liječničkoj službi Dinama nije uspio dokučiti, tako da je tinejdžer pokušao sam pronaći rješenje, za što je navodno dobio odobrenje u klubu. Znači li to da u Dinamu nemaju više ideje kako liječiti ovu misterioznu Benkovićevu ozljedu? Znači li to da u Dinamu nisu zadovoljni svojom liječničkom službom ili su jednostavno išli logikom 'nemamo više što izgubiti'.

Ali je zato poznato kako je prvi trener Dinama Ivajlo Petev iz kluba, dan nakon objave Benkovićevih fotografija u Splitu, najurio kondicijskog trenera prve momčadi Krešimira Šoša – kako je doznao novinar Sportskih novosti.

Je li razlog upravo 194 cm visoki stoper Benković s kojim je Šoš tijekom priprema radio po posebnom programu, nije poznato.

U svakom slučaju, u Dinamu se zbog misteriozne Benkovićeve ozljede, igrača na kojem su imali u planu zaraditi velik novac i za kojeg se već raspituju bogati klubovi, stvorila nepotrebna nervoza u trenutku kada pokušavaju sustići vodeću Rijeku u borbi za titlu prvaka države.