ISTJEČE UGOVORE

Pola Europe lovi kapetana Manchester Uniteda

09.10.2013 u 13:03

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskog tuttosporta kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić mogao bi nakon osam godina službe na Old Traffordu napustiti redove engleskog prvaka, a u 'zasjedi' je spreman Juventus

Točnije, spremno je pola Europe, ali u Juventusu računaju da bi se pouzdani srpski stoper mogao odlučiti baš za njihov klub jer ga u Torino pokušavaju dovesti već godinama. Vidić je u Unitedu već punih osam godina, ali još uvijek ne želi produljiti ugovor koji mu istječe idućeg ljeta. Da je na kormilu kluba Sir Alex Ferguson, koji ga je učinio klupskim kapetanom pored takvih klupskih legendi kao što su Ryan Giggs i Paul Scholes, pa i Wayne Rooney ili Rio Ferdinand, situacija ne bi zvučala alarmantno. Ovako, uopće nije nemoguće da Vidić profesionalno odradi posljednju sezonu i kaže good bye.

Ako Vidića poštede ozljede, on još dugo može igrati na najvišem nivou


David Moyes nedavno je Vidića prozvao najboljim braničem s kojim je ikada radio i ponudio mu novi ugovor ali odgovora nema. Agenti diljem Europe budno pratesituaciju i spremni su na reakciju, a Talijani među interesentima spominju i ove sezone krajnje neuvjerljivi Milan. Osim Juventusa do sada je najviše interesa za Vidića pokazivala Barcelona koja još uvijek nije 'popunila' pozicije u užoj obrani, a nema sumnje da će se javiti i novobogataši iz Monaca i Pariza. Premierligaši ne bi trebali imati previše šanse, jer je supruga 31-godišnjeg Vidića odavno počela odbrojavati dane sa sumornog otoka.