PO DŽEPU I NA KLUPU

Pokvarili mu Božić; kažnjen zbog napada na trenera

25.12.2015 u 11:06

Bionic
Reading

Košarkaš Phoenix Sunsa Markieff Morris neće po dobrome pamtiti ovaj Božić, s nakon što ga je njegov klub kaznio zabranom igranja na dvije utakmice, zbog bacanja ručnika na trenera Jeffa Hornaceka

Morris neće biti u sastavu Phoenixa na dvije domaće utakmice, protiv Philadelphije i Clevelanda, a suspenzija će ga košatati 145.455 dolara koji će mu biti odbijeni od godišnje plaće.

Markieff Morris nije zadovoljan svojim statusom u Phoenixu, a posebno ga je pogodilo što su Sunsi u srpnju njegovog brata Marcusa poslali u Detroit u igračkoj razmjeni. Konstantno upućuje zahtjeve da i on bude poslan u neki drugi klub. Sunsi su tražili mogućnost za razmjenu u proteklim tjednima, a najdalje su u pregovorima otišli s New Orleansom i Houstonom.

No, još uvijek nisu pronašli zadovoljavajuće rješenje za transfer 208 cm visokog 26-godišnjeg krilnog igrača, koji je na draftu 2011. godine bio 13. izbor.

U Sunsima je najbolju statistiku imao prošle sezone u kojoj je u prosjeku ubacivao 15,3 koševa i imao 6,2 skokova. U 22 ovosezonske utakmice njegov je prosjek bio 10,8 koševa i 4,8 skokova.