ZAMALO TRAGIČAR

Pogledajte trenutak kada je Dinamov branič Theophile-Catherine dobio crveni karton i ostavio suigrače na cjedilu

26.08.2020 u 23:00

Bionic
Reading

Kevin Theophile-Catherine bio je zamalo Dinamov tragičar u Cluju, u utakmici drugog pretkola Lige prvaka, ali su ga suigrači izvukli, a hrvatski prvak je prošao poslije jedanaesteraca

Francuski branič, kod vodstva Dinama 1:0, skrivio je kazneni udarac u 48. minuti nakon što je s leđa srušio Debeljuha, a sudac mu je pokazao crveni karton.

Livaković je skinuo penal, ali bilo je jasno da će 'modri' do kraja teško izdržati s igračem manje. I to se dogodilo...

Na kraju je utakmica završila 2:2 pa je hrvatski prvak s desetoricom igrao dodatnih 30 minuta, a to nije bilo nimalo lako na početku sezone. Nije ovo ovom braniču prvi puta da je u važnoj utakmici ostavio suigrače na cjedilu.

Sreća po njega, Dinamovi nogometaši nisu u produžecima primili pogodak, a kod jedanaesteraca su bili koncentriraniji od svojeg domaćina te su s ukupnih 8:7(2:2) prošli dalje.

  • +8
Cluj - Dinamo Izvor: EPA / Autor: SEBASTIAN TATARU

Inače, prošle sezone, u četvrtom kolu Lige prvaka, Theophile Catherine je ostao najzapamćeniji po svojoj nesmotrenoj reakciji kada je duboko u sudačkoj nadoknadi laktom lupio vratara Šahtara Andrija Pjatova. Ukrajinci su izjednačili na 3:3, a 'Modri' ostali bez dva boda koja su ih u konačnici natjecanja po skupinama stajala prezimljavanja u Europi.