TOTALNO JE POLUDIO

Pogledajte sramotno ponašanje Medvjedeva; urlao je na suca, psovao...

10.04.2024 u 20:49

Bionic
Reading

Nakon što su prva dva nositelja, Srbin Novak Đoković i Talijan Jannik Sinner, vrlo uvjerljivo pobijedili na svojim premijerama na ATP Masters 1000 turniru u Monte Carlu, isto je učinio i treći nositelj, Rus Danil Medvedjev

Sa 6-2, 6-4 Medvedjev je pobijedio Francuza Gaela Monfilsa te je osigurao ruski ogled u trećem kolu ovog zemljanog turnira. Idući suparnik bit će mu Karen Hačanov koji je svladao Argentinca Francisca Cerundola sa 4-6, 6-4, 6-3.

Nažalost meč će se pamtiti po sramotnom ponašanju ruskog tenisača. Zbog jedne lopte Medvjedev je urlao na suca koji je smirenim glasom prihvatio mogućnost pogreške i ponudio ispriku. Psovao je, ponašao se destruktivno.

'Za što ćeš se ispričati?! Izgubio sam je**ni gem! Postajete smiješni jer ne vidite ništa dalje od tog 'oka sokolovog'! Nisi vidio dvostruki udarac u zemlju na početku. Trebali biste to bolje raditi! Bilo je na liniji. Kako mogu izgubiti gem ​​kad je auti! Aut! Je*em ti! Nevjerojatno!”, vikao je Medvedev sucu Mohamedu Lahyaniju.

Njegov ispad možete pogledati OVDJE.

Nakon meča nije se kajao:

'Sretan sam jer sam u nekom trenutku uspio ostati miran. Znao sam da će biti trenutaka u kojima ću poludjeti, ali 99% sam siguran da je lopta bila u autu… I oko sokolovo je reklo da je aut… Htio sam pobijediti, Gael bi sigurno izjednačio, možda bih ja dobio 6:2, ali sam se kod 4:1 uspio vratiti i osvojiti set.'

Video izjave pogledajte OVDJE.

Vrlo dobro je posao u drugom kolu odradio Norvežanin Casper Ruud, osmi nositelj, koji je sa 6-2, 6-4 pobijedio Čileanca Alejandra Tabila. Idući suparnik Ruuda je poljski tenisač Hubert Hurkacz koji je odigrao dva teška seta protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta, ali je ipak slavio 7-5, 7-6(4).

Kiša je pred kraj srijede omela tenisače, navijače i organizatora te je u dobitnim situacijama prekinula Danca Holgera Runea i Bugarina Grigora Dimitrova. Rune je protiv Indijca Nagala vodio 6-3, 2-1, a Dimitrov protiv srpskog igrača Kecmanovića 6-4, 2-1.