PRVI U KARIJERI

Pogledajte šokantan poraz dosad nepobjedive Ronde!

15.11.2015 u 10:23

Bionic
Reading

Eithad stadion u australskom Melbourenu, koji prima i do 70 tisuća gledatelja za ovu priliku, bio je domaćin UFC-a 193. Priredbe koja bi prema svemu sudeći mogla srušiti rekordnu posjećenost jednog eventa elitne promocije koja za sada iznosi 55.723, a dogodila se na UFC-u 129 u Kanadi. Bila je to noć za jedan od najjačih evenata UFC-a u 2015., ali i za jedno od najvećih iznenađenja u ovom sportu

Bivša svjetska boksačka prvakinja Holly Holm (10-0, 3-0 UFC) nanijela je prvi poraz Rondi Rousey (12-1, 6-1 UFC) u njenoj profesionalnoj karijeri i osvojila naslov UFC-ove prvakinje u bantamu!

Kako piše Večernji list, favorizirana i iznimno popularna Rousey nije imala nikakve šanse protiv američke sunarodnjakinje, izazivačice kojoj se nije davalo previše šansi za išta osim možda časnog poraza.

Holm je nokautirala Rousey nakon 59 sekundi druge runde tako što ju je prvo uzdrmala ljevicom, potom pogodila 'high kickom' i završila borbu na tlu.

'Sve na čemu smo radili toliko dugo isplatilo se, pokazala sam na čemu smo radili moj tim i ja. Nikad nisam provela toliko vremena na treninzima kao posljednjih mjeseci. Želim se zahvaliti onima koji su vjerovali u mene', rekla je vidno uzbuđena Holm po završetku borbe.

Cijeli članak pročitajte OVDJE