DESET ETAPA

Pogledajte raspored Hrvatske na SP-u

11.01.2011 u 10:21

Bionic
Reading

U četvrtak Šveđani u Göteborgu otvaraju 22. svjetsko rukometno prvenstvo, a reprezentacija Hrvatske, koja prvih pet dvoboja igra u Malmöu, kreće u akciju u petak

Prvi nastup Golužin zbor će upisati u petak u 18 sati protiv Rumunjske, nakon čega slijedi slobodan dan. U nedjelju u 20 sati slijedi lakši ogled protiv Alžira, a u ponedjeljak u 18 sati protivnik je Australija.

Sve će to biti uvertira u posljednja dva dvoboja skupine koji će usmjeriti hrvatske ambicije. U srijedu u 18 sati slijedi najintrigantniji dvoboj protiv Srba, dok će dan kasnije u 20.15 sati s druge strane stajati tradicionalni suparnici iz ere Line Červara, Danci.

Time će završiti prvi krug, a tri najbolje reprezentacije iz skupina će nastaviti natjecanje. Naša skupina C križa se s tercetom najboljih iz društva koje čine Švedska, Poljska, Slovačka, J. Koreja, Argentina i Čile, a prvi dvoboji igraju se iduće subote.

Prva dva sastava iz tih skupina izborit će nastupe u polufinalima koji su na rasporedu u petak 28. siječnja, a finale i dvoboj za broncu igrat će se dva dana poslije.

Sve utakmice hrvatske reprezentacije moći ćete pratiti uživo na tportalu.