Poraz koji boli

Pogledajte nevjerojatan kiks golmana Intera koji je u suzama napustio teren; Perišić mu je dodao loptu pa ostao u šoku kada je shvatio što se dogodilo!

28.04.2022 u 11:26

Bionic
Reading

Po talijanskim medijima najviše prostora očekivano je dobio poraz Intera na gostovanju u Bologni 2:1, a razlog je golman milanskog kluba Ionut Radu kojem se dogodio rijetko viđeni kiks

Jako teško pao je nogometašima Intera poraz u Bologni u zaostaloj utakmici 20. kola Serie A. Pobjedom bi izbili na prvo mjesto ispred AC Milana i četiri kola prije kraja prvenstva napunili bi se samopouzdanjem.

No, Interu se sve loše poklopilo jer nije mogao braniti prvi golman Samir Handanovič i umjesto njega na gol je stao 24-godišnji Rumunj Ionut Radu kojem je to bio prvi nastup ove sezone.

Ukratko, Inter je u trećoj minuti poveo sjajnim golom Ivana Perišića, ali nakon toga se utakmica za goste pretvorila u noćnu moru.

Prvo je Bologna izjednačila u 28. minuti, kada je Marko Arnautović nadskočio svog čuvara i glavom pogodio za 1:1, a pobjedu domaćinu u 82. minuti donio je Sansone kada je neobjašnjivu pogrešku napravio golman Ionut Radu i to baš na dodavanje Perišića koji mu je bacio loptu iz auta. Naravno da hrvatski napadač nije mogao niti pomisliti da će njegov golman napraviti takvu pogrešku i u prvi tren je ostao u šoku kada je shvatio što se dogodilo! Gol pogledajte OVDJE.

Taj poklon Bologna je iskoristila i uzela je sva tri boda, a trener Intera Inzaghi branio je svog golmana kojem je ove sezone dao priliku protiv Empolija u Kupu kada je bio vrlo siguran. Očekivano, ubrzo su se užarile i društvene mreže.

'Ovo je bila nesreća i događa se. Radu je odličan golman i čeka ga sjajna budućnost', kratko je rekao Inzaghi.

Nakon poraza utučeni Radu ostao je plakati na travnjaku i očekivano svi suigrači su ga tješili. Izašao je s terena pognute glave grcajući u suzama jer je itekako svjestan kako ga je ovo obilježilo za cijeli život.

No, taj kiks sigurno nikada neće zaboraviti, a ako koji m slučajem baš zbog ovog poraza ne osvoje titulu – vjerojatno neće moći spavati danima.

'Da, ovo je velik udarac za nas jer više nemamo sve u svojim rukama', iskren je bio Inzaghi koji se sada može samo nadati kojem kiksu AC Milana do kraja sezone što je i sam rekao.

  • +15
Bologna - Inter Milan, Serie A, 27.4.2022. Izvor: EPA / Autor: ELISABETTA BARACCHI
Standings provided by SofaScore LiveScore