BUNDESLIGA

Pogledajte nevjerojatan autogol golmana Stuttgarta i ludi Beljin potez

31.03.2024 u 21:56

Bionic
Reading

U nedjelju su bile na rasporedu posljednje tri utakmice 27. kola njemačkog nogometnog prvenstva i sve tri su završile bez pobjednika. Dan je obilježio autogol golmana Stuttgarta

U nedjelju su bile na rasporedu posljednje tri utakmice 27. kola njemačkog nogometnog prvenstva i sve tri su završile bez pobjednika.

Stuttgart je odigrao 3-3 protiv Heidenheima, Bochum i Darmstadt su remizirali 2-2, dok je ogled Augsburga i Kolna završio 1-1.

Stuttgart je vodio 2-0 protiv Heidenheima, ali je na koncu jedva spasio bod izjednačivši na 3-3 u osmoj minuti nadoknade.

Serhou Guirassy je doveo Stuttgart u vodstvo u 41. minuti, da bi Angelo Stiller u 53. minuti zabio za 2-0. No, uslijedio je veliki obrat. Golman Stuttgarta Alexander Nubel je u 62. minuti imao loptu u rukama, ispala mu je, odbila od nogu i završila u mreži.

Ovu nesvakidašnju situaciju pogledajte OVDJE.

Uslijedio je preokret jer je Tim Kleindienst golovima u 84. i 85. minuti doveo goste do prednosti.

U šestoj minuti nadoknade Heidenheim je ostao s igračem manje nakon što je isključen Nikola Dovedan, a dvije mkinute kasnije za 3-3 je zabio Deniz Undav. Stuttgart je treći sa 57 bodova, dok je Heidenheim na 11. poziciji sa 30 bodova.

Bez pobjednika je završio i susret između Augsburga i Kolna.

Arne Maier je doveo domaćine u vodstvo, a za 1-1 je zabio Davie Selke u 33. minuti. Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret za Augsburg, dok je Dion Drena Beljo zaigrao od 57. minute i imao prilliku zabiti petom i to iz okreta. Loptu je s gol linije počistio protivnički branič.

OVDJE pogledajte Beljin vrhunski potez.

Augsburg drži sedmu poziciju sa 36 bodova, a Koln je na 17. mjestu sa 19 bodova, bod manje od pozicije koja vodi u doigravanje.

Bochum i Darmstadt su odigrali 2-2. Domaćin je imao 2-0, ali su gosti uspjeli izboriti bod. Philipp Hofmann je u 29. minuti doveo Bochum u vodstvo, a isti je igrač u 48. mnuti pogodio za 2-0. Smanjio je Tim Skarke u 62. minuti, a na 2-2 je postavio Oscar Vilhelmsson u 76. minuti. Matej Maglica nije nastupio za goste.

Bochum je 15. sa 36 bodova, a Darmstadt posljednji sa 14 bodova.

Vodi Bayer Leverkusen sa 73 boda, čak 13 više od Bayern Munchena.

Standings provided by Sofascore