NOVI SPEKTAKL U ARENI

Pogledajte ledolomce i kližite kao 'medvjedi'

22.01.2011 u 13:29

Bionic
Reading

Nakon hokejskog ludila s 'medvjedima' u Areni, u subotu je na programu novi spektakl. Na led stižu ledolomci Red Bullovog Crashed Ice natjecanja, a zatim će klizalište biti otvoreno i za građanstvo

Petak je bio dan za pamćenje! Arena je spektakularno pozdravila hokejaše Medveščaka, pa i unatoč porazu od KAC-a nakon kaznenih udaraca burno pozdravila svoje 'oklopnike'. Dan kasnije na programu je novi spektakl, ovog puta ne u režiji Johna Hecimovica i društva, nego u izvedbi najboljih domaćih ledolomacai.

Riječ je o dugo najavljivanom Red Bull Crashed Ice spektaklu, natjecanju koje posljednjih godina privlači sve više pažnje ljubitelja extreem sportova. U Areni će od 15 sati krenuti natjecanje u kojem se traži najbrži i najspretniji klizač, onaj koji je kadar stazu punu prepreka i zavoja proći sa što manje pogrešaka i u što kraćem vremenu. Riječ je o doista fenomenalnom sportu, prepunom adrenalina, brzine i okretnosti, u kojem u svijetu uživaju stotine tisuća ljudi.

Zagreb je dio kvalifikacija, a najbolji natjecatelj, onaj koji će pobijediti u finalu u nedjelju, u pauzi između druge i treće trećine utakmice Medveščaka i Vienne Capitalsa, otići će u Nizozemsku i pokušati se tamo kvalificirati za daljnji tijek natjecanja koje će kulminiriati u Kanadi na Svjetskom prvenstvu.

Osim fenomenalnog natjecanja, subotnje posjetitelje Arene čeka i veliki gušt besplatnog klizanja na ledu koji je prvi put postavljen u zagrebačkoj Areni. Drugim riječima, ljubitelji klizanja imat će priliku besplatno se okušati na ledu na kojem su još jučer jurili 'medvjedi'. Nema nimalo sumnje da je nevjerojatno iskustvo zabavljati se na klizaljkama i biti okružen fenomenalnim ugođajem velebne Arene. Pa tko voli, od 20 sati pa sve do ponoći Red Bull je pripremio malu disko zabavu na ledu.