DERNEK U BUSU

Pogledajte kako su pobjedu proslavili hrvatski rukometaši!

27.01.2016 u 23:54

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši napravili su senzaciju nad senzacijama i umjesto s potrebnih 11 deklasirali domaćine, Poljake sa čak 14 pogodaka razile (37:23)

U šokantnom danu na EURU u Poljskoj dogodila su se dva čuda - prvo je Norveška svladala Francusku, a potom je Hrvatska protiv Poljske ganjala pobjedu od 11 razlike, a igrači Željka Babića pobijedili su s nevjerojatnih 14 razlike. U stvorenom krugu Hrvatska, Francuska i Poljska su završili s po šest bodova, a naši rukometaši su prošli u polufinale zahvaljujući senzaciji u Krakowu i jednim od najvećih iznenađenja u povijesti europskog rukometa.

Hrvatska je prvo poluvrijeme dobila s 15-10, a u prvih deset minuta drugog dijela serijom 8-0 naši rukometaši su poveli s 23-10 i počeli vjerovati u čudo. U 46. minuti Hrvatska je povela s 30-13, a dokraja je uspjela sačuvati pobjedu protiv nemoćnih Poljaka.

Kod Hrvatske su najbolji bili Manuel Štrlek s 11 golova, Marino Marić je postigao 7, a Zlatko Horvat peti golova, dok je vratar Ivan Stevanović imao 13 obrana. Poljake je predvodio Karol Bielecki s 4 pogotka.

#iznadsvihHrvatskaNajlakše je kad pitaju mekoliko i kako ja nju volim jakosamo jedna riječ bi bila toNEOPISIVO!

Posted by HRS on 27. siječnja 2016