KAKVO VESELJE....

Pogledajte kako je Leicester proživio najveseliji dan!

07.05.2016 u 19:45

  • +28

Veliko slavlje u Leicesteru

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Andrew Boyers

Bionic
Reading

Nogometaši Leicestera u ponedjeljak su, nakon što je Chelsea odigrao 2:2 s Tottenhamom, i matematički potvrdio naslov engleskog prvaka. Cijeli tjedan pripremalo se veliko slavlje, a vrhunac je bio ove subote, kada je na King Power Stadium stigao Everton

Spektakularna zabava za sve u gradu 'lisica'! Leicester od ponedjeljka slavi svoj prvi naslov prvaka Engelske, a vrhunac je bio ove subote, kada su ranierijevi igrači na svom stadionu dočekali Everton.

I da ne bi bilo zabune, odnosno da netko ne posumnja u profesionalnost igrača novog prvaka, pobrinuli su se već u prvom dijelu Jamie Vardy te Andy King, koji su s dva gola dodatno uljepšali ionako veseli dan u srcu Engleske.

U drugom dijelu Vardy je zabio još jedan pogodak, s bijele točke, a imao je priliku i za hat-trick, no drugi penal otišao je preko gola.

Koančnih 3:1 postavio je Kevin Mirallas u samoj završnici utakmice, kada ionako više nitko nije gredao na teren već prema svečanoj loži gdje su igrače Leicestera čekali pobjednički pehar i medalje.