MANDŽO MU SPASIO 'SRCE'

Pogledajte kako je Juventusov trener 'pukao' pa izveo striptiz

21.12.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Trener nogometaša Juventusa Massimiliano Allegri izjavio je da njegova momčad nikad više ne smije ponoviti igru iz završnice dvoboja protiv Carpija

Podsjetimo, u dvoboju 17. kola Serie A Juventus je na gostovanju kod Carpija slavio sa 3:2, a dva pogotka zabio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Domaći su poveli u 15. minuti pogotkom Borriella, ali je do kraja prvog dijela Mario Mandžukić kreirao preokret i donio prednost aktualnom prvaku. Hrvatski napadač se u 18. minuti sjajno snašao u kaznenom prostoru nakon odbijene lopte i volejem svladao vratara Carpija.

U 41. minuti Mandžukić je nadvisio svog čuvara i glavom pospremio loptu u mrežu nakon ubačaja Patricea Evre. Mandžukić je sa šest pogodaka drugi strijelac Juventusa iza Argentinca Dybale (8).

U petoj minuti drugog poluvremena Paul Pogba povisio je vodstvo Juventusa na 3:1, a konačan rezultat je u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio branič Juventusa Leonardo Bonucci koji je poslao loptu u vlastitu mrežu kad je pokušao izbiti loptu iz svog peterca.

I taj je autogol razbjesnio trenera Allegrija, koji je jednostavno - podivljao. Skinuo je sako, bacao ga i trgao, a na kraju je nogom raspalio bočicu za vodu.

'Važno je da smo pobijedili i nastavili dobar niz. Momci su bili zaista dobri do zadnjih pet minuta. Moramo 'odrasti', protivnika moramo uništiti, a ne mu dopustiti povratak u dvoboj. Ovo se više ne smije ponoviti', izjavio je trener Juventusa a onda se malo i našalio po pitanju udaranja bočice s vodom.

'Srećom, udario sam je lijevom nogom, pa nema mnogo štete.'
409390,409397,408825,408499