LJEPŠA STRANA COPE

Pogledajte južnoameričke ljepotice od kojih zastaje dah!

16.06.2015 u 08:29

  • +5

Navijačice

Izvor: Reuters / Autor: Ricardo Moraes

Bionic
Reading

Čile je od 11. lipnja do 4. srpnja domaćin 44. izdanja najstarijeg kontinentalnog nogometnog natjecanja, Copa Americe na kojemu se 12 reprezentacija bori za naslov najboljeg u Južnoj Americi

Naslov prvaka osvojen prije četiri godine u Argentini brani Urugvaj, koji će imati vrlo tešku zadaću jer zbog suspenzije njegova najboljeg igrača Luisa Suareza, koji je kažnjen zbog incidenta na SP-u kada je ugrizao talijanskog braniča Giorgija Chiellinija, a usto u Čile u najboljim sastavima dolaze i aktualni svjetski doprvak Argentina i Brazil, kojega vodi novi izbornik Dunga, a vrlo opasan bit će i domaćin Čile koji je oduševio ljubitelje nogometa na prošlogodišnjem SP u Brazilu.

Reprezentacije su podijeljene u tri skupine sa po četiri sudionika, a dvije prvoplasirane i dvije najbolje trećeplasirane selekcije izborit će nastup u četvrtfinalu.

No, dok mi još uvijek čekamo da se turnir 'zahukta' i dođe do najzanimljivijih  dvoboja, nudimo vam fotogaleriju prekrasnih Južnoamerikanki, odnosno navijačica kojima nije problem i skinuti koji dio 'krpice' samo da bi izgledale što atraktivnije!