LIGA PRVAKINJA

Podravka bez bodova u Ljubljani; Krim stigao do važne pobjede

03.11.2018 u 21:12

Bionic
Reading

U susretu 4. kola C skupine rukometne Lige prvakinja Podravka Vegeta je u subotu u Ljubljani protiv slovenskog Krim Mercatora izgubila sa 20:27 (10:14)

Rukometašice Podravke Vegete su stalno bile u zaostatku, već na startu su gubile 1:4, u 21. minuti je bilo šest razlike, a na poluvremenu su imale minus četiri (10:14).

U nastavak Koprivničanke kreću sa dva uzastopna gola i dolaze na minus dva, ali onda posustaju i Krim Mercator se odvojio, povevši 18:13.

Ipak, ekipa Zlatana Saračevića malo je stisnula u obrani i u 45. minuti dolazi na minus jedan (17:18). Imale su Koprivničanke i kontru za izjednačenje. Nažalost, kontranapad nije iskorišten i nakon toga je uslijedio 'raspad sustava'. Krim Mercator se brzo odlijepio (21:17) i na kraju je rutinski došao do pobjede.

Kod Podravke Vegete Dejana Milosavljević zabila je pet, a Karjina Ježikava četiri gola. U redovima Krim Mercatora Lamprini Tsakalou postigla je šest, a Tjaša Stanko, Polona Barić i Sara Ristovska po pet pogodaka. U ponedjeljak vodeći Györ ETO dočekuje Thüringer. Gyor ima 6 bodova, Krim Mercator 5, Podravka Vegeta 3 boda, a Thuringer 0.

U idućem kolu Podravka Vegeta, 11. studenoga, dočekuje Thüringer.

  • +10
Podravka - Krim, utakmica 3. kola Lige prvakinja Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX